od Prochy20 » 16 lis 2010 05:47
Dobrý den, byl jsem zastaven Policií ČR z údajného projetí na červenou, na červenou jsem nejel ale čemu nerozumim je postup při kontrole...byl jsem zastaven, zastavil jsem, předložil jsem veškeré potřebné doklady, potom mě policie vyzvala k dechové zkoušce, podrobil jsem se, výsledek: 0,00 promile, pak jsem se zeptal co jsem provedl, byla mi položena otázka zda vim na jakou se jezdí barvu...řekl jsem že vim a že jestli myslí tu kžižovatku tak tam červená nebyla, oni na to že teda nesouhlasim a já ano nesouhlasim, pak mi bylo řečeno že si to teda vytáhnou z kamer a budou to řešit dál, řikám že nemám problém, nechali si papíry a sedli si do auta a tam něco dělali...pak mi byly vráceny doklady s tím že tak do týdne mi to přijde poštou, řekl jsem nashledanou a tim to skončilo. Nedali mi tedy podepsat vůbec nic, žádnej protokol nic jsem neviděl, jen mi vrátili papíry, můžou si mě teda někam předvolat aniž bych něco podepsal? Všude čtu že si při nesouhlasu s přestupkem řidiči podepisují nějáký protokol, kam se i uvádí důvod proč nesouhlasí? Jak to tedy je? Děkuji...