Při parkování jsem škrábnul auto

Při parkování jsem škrábnul auto

Příspěvekod werty » 17 lis 2011 07:32

Dobrý den, 15.11 jsem při parkování na sídlišti škrábnul auto, ani nevím co to bylo za značku, protože jsem si neuvědomil že jsem něco provedl. Zvuk, který jsem slyšel byl spíš podobný kamenu, který spadl do bubnu v brzdě :D. Včera mi přišel dopis z policie na předvolání, jediné co chci vědět je jak velká bude asi pokuta a o kolik by se mi mohla zvednout pojistka? Moje auto je Opel Astra F 95 1.6 a platím přibližně 2500 ročně.
werty

Re: Při parkování jsem škrábnul auto

Příspěvekod werty » 21 lis 2011 19:53

no, jelikož to tu žije nic jsem se nedozvěděl tak alespoň napíšu co to obnáší. Vzali mi 7 bodů, pokuta 2500,- a pojistka se zvedne o cca 500kč. To vše jen díky škrábanečku který byl nahlášený na policii jako dopravní nehoda ze které jsem ujel.
werty

Příspěvekod petrando30 » 26 lis 2011 12:35

Můžu se zeptat jak vám prokázali, že jste to byl vy se svým vozem?
Díky
petrando30

Příspěvekod ajka2011 » 27 lis 2011 16:47

Synovi se stalo něco podobného - do jeho zaparkovaného vozu naboural taxikář. Strhnul si postranní lištu, která mu upadla, sebral si ji a rychle odjel. Synovi promáčknul blatník, odřel nárazník a rozbil blinkr.
Syn má na nehodu 2 nezávislé svědky, kteří si zapsali číslo vozu. Vzhledem k tomu, že taxikář byl ve službě, policie dohledala podle GPS, že se opravdu v dané lokalitě v tu dobu pohyboval a teď ho musí najít, zjistit odpovídající poškození vozu a dokázat, kdo auto řídil. Stejně jako ve vašem případě bude případ kvalifikován jako ujetí od nehody... :?
ajka2011

Zpět na Dopravní nehody