Parkovaní na invalidech

Parkovaní na invalidech

Příspěvekod player382 » 26 led 2012 17:53

Dobrý den
Dostal jsem do velice nepěkné situace. Půjčil jsem kamarádovi auto, který si nevšimnul a zaparkoval na invalidech a při vracení auta mi předal předvolaní.(ktere našel za stěračem) Tak jsem byl na policii jako majitel auta stim, že řidič je moje osoba blízka. Policie se mnou jednala velice neochotně, že se mnou nechcou bavit, že chcou at si to přijde vyřešit řidič. Tak jsem se jím snažil 15minut vysvětlit, že řidič je moje osoba blizka a já majitel auta, že jsem to přišel vyřešit, protože mě budou oni uhánět a očekávám nake předvolaní poštou jako majitel auta.
Chci se teda zeptat jestli ma někdo zkušenost stím. Jestli u toho předvolaní mam pořad tvrdit, že je to moje osoba blízka nebo radši zaplatit z fleku 5-10tisic. Bojim se toho, že by mi potom mohli napařit daleko více jestli to je možné
Předem děkuji za každou radu případně připominku
player382

Re: Parkovaní na invalidech

Příspěvekod dábelskýšofer » 27 led 2012 10:44

pokud si řek ano vím kdo vozidlo řídil ale vzhledem k tomu že se jedná o osobu mě blízkou odmítám vypovídat neni co řešit a nemaj šanci s tebe cokoliv dostat stůj si za svým a nedej se pokud to pošlou na přestupky ničeho se neboj vyzvedni obsílku a tuto větu jim tam zopakuj vzhledem k tomu že na autě byl pouze lístek a nikoho s autem neviděli parkovat tak stim nemaj šanci hnout a odloží to no1
dábelskýšofer

Re: Parkovaní na invalidech

Příspěvekod player382 » 27 led 2012 16:40

To jste mě celkem potěšil. Snad stim nebude problém. Díky za příspěvek 
player382

Zpět na Ostatní