Rozhodnutí o přestupku - neuvedeny body

Rozhodnutí o přestupku - neuvedeny body

Příspěvekod Cowley » 21 lis 2011 14:42

Dobrý den všem...
V Rozhodnutí o přestupku z MÚ mi nebylo nikde sděleno, kolik mi bude strženo bodů. Četl jsem několikrát, ale všude je: "porušil", "je vinen", "ukládá se", ale nikde nic o bodech. Foukl jsem 0,27 a mělo by to být 7 bodů. ( Pro zvídavé: 10kKč+1000 správní poplatek+1/2 roku papíry + posměch a vychutnání si mě manželkou = jsem pako, ale poučené). Teď žádám po 3. měs. o prominutí zbytku trestu, ale zajímá mě, zda mi odepíší body i když mě neinformovali, což si myslím je úřední chyba ??? Musí mi to přece být sděleno...Jaká je pravda, díky. PS: Sakra ty tři měsíce byly neskutečně dlouhé, dneska je bohužel člověk ve velkoměstě bez auta opravdu v problému i když jsem si přišel na to, že jsme moooc pohodlní, vše trvá 3x tak dlouho, jste závislí na kolegovi, firemní auto čučí u baráku nebo děkujete kolegovi za svezení.
Cowley

Re: Rozhodnutí o přestupku - neuvedeny body

Příspěvekod dábelskýšofer » 19 led 2012 19:54

bohužel body vám nikdo nezruší ted sem byl na přestupkovim a bylo mi řečeno že o stav bodového konta se musim starat sám oni prej nemají stejně jako policisté povinost sdělovat víši získaných bodů
dábelskýšofer

Zpět na Alkohol při řízení